Život

Highlighty týždňa: Udeľovanie Oscarov a americká šou Katy Perry

"Najlepší herci získali ocenenia v podobe Oscarov. Katy Perry zaspievala v Slovnaft aréne. Spoznali sme finalistky Miss Universe 2015. Aj toto boli udalosti minulého týždňa. "

Webmagazin.sk/TASR, 2. marca 2015 12:00
Katy Perry v Bratislave Foto: TASR

Slovenská metropola si v piatok večer (27.2.) do zoznamu návštev zapísala ďalšiu hviezdu svetovej hudobnej scény, speváčku Katy Perry. Pôvabná Američanka prišla do Bratislavy v rámci koncertnej šnúry The Prismatic World Tour. Šnúru 21 európskych koncertov ukončí 22. marca vo švédskom Štokholme.



Zomrela najstaršia Nemka


V januári oslávila zrejme najstaršia Nemka Johanna Klinková 112. narodeniny. Počas minulého víkendu zomrela v saskom Oschatzi. Oslávenkyňa bola už v januári dosť slabá. Klinková sa svojho času vyjadrila, že by rada žila dlhšie ako najstarší zabávač sveta Johannes Heesters, ktorý zomrel vo veku 108 rokov. Splnilo sa jej to.

Hollywoodske udeľovanie Oscarov


V losangeleskom divadle Dolby Theater odovzdávali Oscarov. Najúspešnejšími snímkami sa so štyrmi víťazstvami stali Birdman a Grandhotel Budapešť. Birdman obsadil obe najprestížnejšie kategórie - najlepší film a najlepšia réžia. S tromi zlatými soškami skončil film Whiplash.

Počas slávnostného večera zaspievala aj Lady Gaga:



Finalistky Miss Universe 2015


Ilustračné foto Foto: TASR

Riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová predstavila minulý týždeň v Bratislave finalistky Miss Universe 2015. Držiteľku korunky spozná slovenská verejnosť v piatok 6. marca v priamom prenose na Jednotke RTVS. Dievčatá budú bojovať o osem titulov. Miss Universe 2015 získa osobný automobil, letenku na svetové finále a ďalšie zaujímavé ceny.

ODPORÚČAME AJ:
V Bombaji premietajú romantický film už takmer 20 rokov
Katy Perry predviedla v Bratislave pravú americkú šou
Do kín prichádza Oleottov film Zoran
Skupina Blur chystá nový album, máte sa na čo tešiť
Len málokto pozná Vysoké Tatry vo svete, tvrdí fotograf Buwantoro

Komentáre