Život

Kino novinky týždňa: Chaos na Vianoce. Máte ho aj vy?

"Tento týždeň sa môžete tešiť na viaceré filmové lahôdky."

Webmagazin.sk, 26. novembra 2015 11:00
Dobrý dinosaurus. Foto: TASR/AP

Dobrý dinosaurus


Mladý apatosaurus Arlo si spokojne nažíva so svojou rodinou až do dňa, keď sa nešťastnou náhodou stratí v divočine. Civilizovaný a bojazlivý Arlo nie je zvyknutý na život v prírode. Jedinou oporou mu je divoký jaskynný chlapec Spot, s ktorým sa spriatelí. Na cestách drsnou, ale prekrásnou divočinou sa Arlo so Spotovou pomocou naučí čeliť svojmu strachu a zistí, že je schopný veľkých činov.


Chaos na Vianoce


Keď sa na Vianoce zídu v jednom dome štyri generácie klanu Cooperovcov, na pokojné prežitie sviatkov to veľmi nevyzerá. Neočakávaní hostia a množstvo nepravdepodobných príhod a náhod obrátia pokojný večer úplne naruby, aby sa na konci ukázala skutočná sila rodiny a to pravé čaro Vianoc.


Rodinka Bélier


Jedného dňa objaví učiteľ hudby u mladej teenagerky spevácky talent a odporučí jej účasť na súťaži Radio France. No problém je v tom, že Paula je dcérou nepočujúcich rodičov, ktorí sú okázaní na jej pomoc. K tomu si prirátajme mladého spolužiaka, do ktorého je Paula zamilovaná a dilema je na svete! Opustiť rodinu, ktorá je na jej prekladoch do posunkovej reči takmer závislá a vydať sa za vlastným snom, alebo plniť úlohu vďačnej dcéry vzdať sa kariéry? Cesta k splneniu sna je náročná, avšak vôbec nie nemožná.


ODPORÚČAME AJ:
Dokáže prepichnuté ucho vyliečiť migrénu?
Najvzácnejšia huba sveta sa nachádza aj v Tatranskom národnom parku
Zabudnite na tradičné zimné športy: Skúste speedminton a hula hooping
Láska s Moslimom alebo Rómom by neprekážala len štvrtine Slovákov

Komentáre