Život

Koniec leta: Tieto veci z vášho života zmiznú

"Pre letné obdobie je typických niekoľko vecí. Preplnené kúpaliská, krátke sukne a nočné dobrodružstvá. Prečítajte si, o čo prídete s odchodom teplého počasia."

Tomáš Kušnír, 5. septembra 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Pavol Ďurčo

Neznesiteľné teplo


S prvými septembrovými dňami postupne odíde teplé počasie, ktoré nám niekoľko týždňov nedalo spávať. Už žiadne domáce náhrady ventilátorov. Ľudia vo vašom okolí sa prestanú sťažovať na horúčavy, len aby o chvíľu nezačali nadávať na chladné počasie.



Koniec letným festivalom


Víkendové žúry na otvorených priestranstvách sa stanú minulosťou. Počas leta ste mali viacero príležitostí, ako prežiť letný večer. Slovenské festivaly ponúkli pestrú paletu hudby. Na svoje si prišli milovníci reggae, hip hopu aj alternatívnej hudby. S odchodom leta sa však musíte rozlúčiť s týmito podujatiami, avšak už teraz si môžete vytvoriť plán na ďalšie leto.

Nepríjemná nuda


Určite poznáte ľudí, ktorí sa celý rok tešili na leto a keď sa ho dočkali, začali sa nudiť. Nevytvorili si žiadne plány a sedeli doma. Letné obdobie so sebou odnesie nudné dni a váš program sa naplní rôznymi aktivitami.

Prídu povinnosti


Je to tak. Školáci sa zase vrátia do starého režimu a skončí sa pre nich dlhé vyspávanie. Ostatným pribudnú rôzne povinnosti v podobe novej práce. Na leto ostanú iba spomienky v podobe fotografií z dovolenky.

ODPORÚČAME AJ:
Nakazte svet úsmevom, je to jednoduché
Ani krátke ani dlhé? Lob je účes, ktorý vás dostane
Kino novinky týždňa: Na divákov čaká Kuriér a komédia Ofajč
Krásne a zdravé obočie? Jedine s ricínovým olejom

Komentáre