Život

Hrdina internetu: Medvedík čistotný vyliezol na 23-poschodovú budovu

"Jeho výkon uchvátil aj desiatky ľudí na ulici a priame vstupy z nebezpečnej vertikálnej púte zvieraťa ponúkali aj niektoré miestne médiá."

TASR, 19. júna 2018 10:00
Medvedík čistotný lezie po 23 poschodov vysokej budove banky v meste St. Paul v americkom štáte Minnesota 12. júna 2018. Foto: TASR/AP
Hrdinom internetu sa v priebehu utorka a stredy stal medvedík čistotný, ktorý v meste St. Paul v americkom štáte Minnesota vyliezol po priečelí na strechu 23 poschodí vysokej budovy banky. Informovala o tom v stredu spravodajská televízia BBC.

Medvedík dostal na Twitteri meno #MPRraccoon a jeho nebezpečný výstup po fasáde mrakodrapu začali postupne sledovať tisíce ľudí. Jeho výkon uchvátil aj desiatky ľudí na ulici a priame vstupy z nebezpečnej vertikálnej púte zvieraťa ponúkali aj niektoré miestne médiá.

Medvedík sa stal hitom internetu. Na Twitteri dostal meno #MPRraccoon a jeho nebezpečný výstup po fasáde mrakodrapu začali postupne sledovať tisíce ľudí. Foto: TASR/AP


Keď medvedík po takmer troch dňoch vyliezol v stredu o 04.00 h SELČ na strechu budovy, kde ho chytili do pasce, do ktorej ho privábila potrava pre mačky, na Twitteri sa objavilo množstvo oslavných príspevkov označujúcich zviera za hrdinu.


Komentáre