Život

Muži aj ženy skladali dokonalé telo, ktorá verzia sa vám páči viac?

"Podľa mužov má dokonalá žena tvár Megan Foxovej, prsia Kim Kardashianovej a vlasy Scarlett Johanssonovej. Podľa žien má prsia Jennifer Anistonovej a vlasy ako vojvodkyňa z Cambridge. A čo muži?"

Teraz.TV, 27. mája 2014 10:30
Foto: Teraz.TV


Značka spodnej bielizne priniesla prieskum, v rámci ktorého mali jej zákazníci určiť, ako vyzerá dokonalé ženské a dokonalé mužské telo. Podľa mužov má dokonalá žena tvár Megan Foxovej, prsia Kim Kardashianovej a vlasy Scarlett Johanssonovej. Podľa žien má prsia Jennifer Anistonovej a vlasy ako vojvodkyňa z Cambridge. Dokonalý muž by mal mať podľa žien bicepsy Brada Pitta a nohy Davida Beckhama. Niečo z týchto dvoch pánov sa páči aj mužom, podľa mužov by totiž mal mať dokonalý chlap vlasy ako Brad Pitt a tvár ako David Beckham.

Facebook posúva hranice súkromia


Minulý rok šérovali užívatelia Facebooku viac ako 5 miliárd statusov. Sieť chce tento druh konverzácie urýchliť a zjednodušiť, a preto prináša opäť niečo šokujúce – automatické statusy, generované na základe sledovania zvukov užívateľovho okolia.

Sociálne siete by v budúcnosti mohli mať svoj detektor lži. Deväť vedcov z Veľkej Británie, Nemecka a Rakúska pracuje na vývoji systému, ktorý má rozlíšiť, či sú príspevky na sociálnych sieťach klamlivé. Projekt, ktorý financuje Európska únia má pracovný názov Pheme, po gréckej bohyni klamstiev.

Komentáre