Život

Naša vianočná misia: Váš krajší domov

"Kto by si na Vianoce nechcel urobiť radosť? Flanelové pyžamá, papuče a hrubé ponožky sú síce rozšírené i žiadané, ale príliš bežné. Novým trendom je v súčasnosti darček, ktorý ocení celá rodina."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 25. novembra 2015 6:30
Naša vianočná misia: Váš krajší domov Foto: PSS, a. s.
Napríklad, nová kuchynská linka s modernými spotrebičmi poteší toho, kto rád varí i toho, kto má rád dobré jedlá. Alebo práčka. Z tej sa síce otvorene budú tešiť len niektorí členovia domácnosti, ale poslúži všetkým bez výnimky. A taký televízor urobí radosť úplne každému. Darček by sme už mali. A čo peniaze? A ešte k tomu výhodné peniaze? To je už úloha pre Prvú stavebnú sporiteľňu.

Šťastná sedmička
Výhodné úvery na zariadenie domácnosti do výšky 7-tisíc € a so splatnosťou až 7 rokov poskytuje PSS, a. s., už dávnejšie. V súčasnosti ich môže získať prakticky ktokoľvek. Nárok na takýto úver, ktorý netreba zakladať nehnuteľnosťou, majú naši sporiaci klienti, ale aj ľudia, ktorí zodpovedne splácajú, prípadne už splatili úver v Prvej stavebnej sporiteľni či v akejkoľvek inej banke. Poskytneme ho dokonca aj tomu, kto doteraz vôbec nesporil alebo nesplácal úver.

Bez bločkov a faktúr
Významnou prednosťou úveru na zariadenie domácnosti od PSS, a. s., je priaznivá úroková sadzba. Mimochodom, tiež sa začína sedmičkou a nezmení sa počas celej doby splácania. Výhodou tohto úveru je aj to, že banka od vás nebude vyžadovať predkladanie bločkov ani faktúr.

Čo všetko si môžete kúpiť
S úverom na zariadenie domácnosti od Prvej stavebnej sporiteľne si môžete do svojho bytu alebo rodinného domu kúpiť prakticky čokoľvek. Napríklad nábytok do obývačky, spálne či detskej izby, kuchynskú linku, domáce spotrebiče každého druhu (pračku, chladničku, mikrovlnku, televízor, mixér, kávovar a iné), ale zaobstarať si môžete napríklad aj nové podlahy, koberce či umelecké dielo.

Obráťte sa na nás
Už neuvažujte a konajte. A povedzte o tejto ponuke aj svojim najbližším. Oslovte niektorého z tisícky obchodných zástupcov PSS, a. s., ktorí sú vám k dispozícii a opýtajte sa ich na výhodnosť úveru na zariadenie domácnosti. Ich zoznam nájdete na www.pss.sk alebo zavolajte na číslo 02/58 55 58 55. PSS, a. s. vám pomôže nielen s financovaním vášho bývania, na požiadanie vám sprostredkuje aj kvalitné poistenie domu, bytu, domácnosti, a tiež životné či pohrebné poistenie. A to je už naozaj komplexná starostlivosť.

Komentáre