Život

Nové číslo magazínu Správna voľba: Rozkvet foodblogerov

"Chcete nahliadnuť do kuchyne popredných slovenských foodblogerov? Autorov desiatich najzaujímavejších blogov o varení spoznáte na stránkach magazínu Správna voľba."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 30. mája 2016 7:38
Foto: Lidl
Od pondelka 30. mája nájdete exkluzívne v Lidli druhé číslo magazínu „Správna voľba“. Za nezmenenú cenu 1,49 € na vás čaká 126 strán zaujímavého čítania, o 26 viac ako pri prvom čísle.

Hlavnou témou letného čísla sú recepty, ktoré v Správnej voľbe nájdete na 37 stranách. Prím hrajú populárni slovenskí foodblogeri. Odoláte pokušeniu spoznať autorov desiatich najzaujímavejších blogov o varení? Nechajte sa inšpirovať chutnými a sviežimi letnými receptami, ktoré okrem chuťových buniek potešia aj oči.

Obľúbený slovenský herec Marek Majeský sa vám v rozhovore predstaví aj z takej stránky, z akej ho doteraz nepoznáte. Vedeli ste, že kedysi dral školské lavice s doteraz jediným slovenským futbalistom, ktorý si obliekal dres slávneho Realu Madrid Petrom Dubovským? Šport bude rozhodne témou, ktorej sa v lete nevyhnete. V Správnej voľbe načerpáte dôležité informácie o olympijských hrách a svoje očakávania smerom k Rio de Janeiro v rozhovoroch odprezentujú Matej Tóth, Danka Barteková, Martin Kližan a Matej Beňuš.

Aké by to bolo leto bez poriadnej dávky oddychu, zábavy, spoznávania nových miest či adrenalínu? Na stránkach magazínu, ktorý nájdete v každom Lidli, získate inšpiráciu na letné festivaly či dovolenky.

Správna voľba to je jednoducho moderný magazín plný prekvapení za skvelú cenu Okrem bohatého obsahu v ňom opäť nájdete aj exkluzívny darček – zľavové kupóny na nákupy v Lidli!

Komentáre