Život

Prečo je lepšie mať mačku namiesto priateľa?

"Svet randenia je drsné miesto, pri ktorom si uvedomíte, že jediné po čom túžite je verný spoločník. A pozor, nie je to ani pes, ktorý vyžaduje veľkú údržbu"

Zuzana Onufer, 25. marca 2015 13:00
Ilustračné foto Foto: Nikon
To, čo naozaj chcete, je mačka. Portál thoughtcatalog.com ponúka niekoľko dôvodov, prečo je výhodnejšie mať mačku než priateľa.

Oddaný poslucháč


Niekedy nastanú situácie, kedy potrebujete len to, aby vás niekto vypočul. Nechcete žiadne trápne rady a poučky od premúdrelého priateľa. Postačí jednoduché súhlasné mňau.

Hádky nie sú ani spolovice také zlé


Nie každý deň je slnkom zaliaty ideál a občas prídu aj chmúrne dni. Avšak žiadne nekonečné výčitky, psychický nátlak ani hádzanie taniermi. Nič z toho nehrozí, ak sa pohádate so svojím štvornohým miláčikom. Bude vás niekoľko dní ignorovať, ale nakoniec sa vráti. Zaškriabe na dvere a bude prosiť o odpustenie.

Sú vždy roztomilé


Na chlapovi si všímate jeho postavu, vlasy, oblečenie. Podľa toho sa rozhodujete, či stojí za to si s ním niečo začať. Mačka, či je tučná, chudá, s krátkou alebo dlhou srsťou je vždy zlatučká. A je to láska na prvý pohľad.

Nenútia vás chodiť do posilňovne


Mačkám nezáleží na tom, ako vyzeráte. Či máte nejaké kilo navyše alebo neupravené vlasy, to si vôbec nevšimnú. Vždy si myslia, že ste perfektná a lákajú vás, aby ste s nimi polihovali na gauči. No, čo viac by ste chceli.

Nemusíte robiť dojem


Ak máte priateľa, spolu s ním „získavate“ aj potenciálnu svokru a aj jeho kamarátov. Aby ste si získali ich priazeň, musíte sa snažiť na nich zapôsobiť. S mačkou takýto „bonus“ nezískavate. A navyše mačky väčšinou nedajú na reči iných.

Stane sa miláčikom rodiny


Váš priateľ nemusí každému sadnúť a vy sa nevyhnete tomu, že vás od neho odhovárajú alebo pripomínajú jeho chyby. Prítulnú mačičku však má každý rád, či už sú to rodinní príslušníci alebo priatelia. A ak nie, tak taký človek už nie je váš kamarát.

ODPORÚČAME AJ:


Dojčenie môže vplývať na IQ človeka, ukázal rozsiahly výskum
Netradičný zákrok: Mladíkovi transplantovali penis zosnulého muža
LOVE STORY: Pred 46 rokmi sa John Lennon oženil s Yoko Ono
Carlton v zelenom
Sedem dôvodov, prečo nikdy nebudete úspešný

Komentáre