Život

So Stikeez je možné všetko

"Od pondelka 14. júla na Vás v Lidli čakajú jedinečné figúrky Stikeez. Nazbierajte kompletnú kolekciu a užite si kopec zábavy."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 10. júla 2014 5:30
So Stikeez je možné všetko Foto: Lidl
Merajú síce iba tri centimetre, ale Papsy, Orby, Puff-Puff či Chompy Vás presvedčia, že so Stikeez je možné naozaj všetko.



Od 14. júla do 17. augusta dostanete za každých 10 eur nákupu v Lidli zdarma jeden balíček s figúrkou Stikee. Každá postavička má naspodku prísavku, vďaka ktorej sa bezpečne udrží na akomkoľvek povrchu. Nech Vás teda neprekvapí ak už onedlho znenazdajky obajvíte na zrkadle, hrnčeku, hodinkách či telefóne mäkkú a pružnú figúrku. Veselí kamaráti Vás rozosmejú aj pri odlepení, vydajú totiž hlasité „puk“!



V Lidli si môžete za 0,99 € kúpiť aj špeciálne zberateľské vrecúško, alebo za 1,99 € praktický zberateľský album spolu so stolnou hrou. Kolekcia obsahuje 24 rôznych figúrok rozdelených do štyroch kategórií: príšerky, farma, džungľa a oceán. Každý Stikee má unikátne schopnosti, ktoré oceníte počas hrania sa na smartfóne či tablete. Vstúpiť do sveta Stikeez totiž môžete aj prostredníctvom aplikácie pre mobilné zariadenia či na internetovej stránke www.lidl.sk\stikeez.


Komentáre