Život

Buďte nenápadní: Toto sú kódované výrazy pre sex

"Ak sa vás niekto opýta, či si nedáte sušienku, neodpovedajte hneď áno, aj keď na ňu máte chuť. Môže to totiž znamenať aj niečo iné. "

Zuzana Onufer, 23. júla 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Sex v ktorúkoľvek hodinu je len peknou spomienkou v momente, keď máte deti. Verte tomu alebo nie, deti sú tá najlepšia antikoncepcia. Ak nechcete čakať, kým večer zaspia, naučte sa kódovanú reč rodičov. Inak povedané, zvoľte si špeciálne slovné spojenie, ktoré bude v preklade znamenať sex. Tu je niekoľko inšpirácií.

Deti sú veľmi zvedavé a vynaliezavé. Ak sa partnera akože nenápadne opýtate: „Ideme na to?“ alebo poviete: „Poďme na chvíľu do spálne“, deti začnú okamžite pátrať a zahltia vás množstvom otázok, len aby sa dozvedeli prečo. Preto treba vymyslieť slovné spojenie, ktoré nevyvolá v deťoch zvedavosť.

Pomôž mi prosím s papierovaním


Jednému americkému páru sa osvedčil výraz: „Poď mi prosím ťa pomôcť s papierovaním.“ Deťom vždy povedia, že nech pozerajú televíziu, zatiaľ čo oni vyriešia nejaké papierovanie v spálni. Deti sa vraj vždy potešia, že budú minimálne hodinu bez dozoru rodičov. Práca s papierom im vždy prišla ako hrozne nudná, takže im ani nenapadlo, rušiť pri nej rodičov. Manželskému páru naopak toto ich malé tajomstvo prináša do vzťahu vášeň.

Migréna, práca, cudzie slová


Ďalším overeným kódom je migréna. Otecko vysvetlí svojim deťom, že mamičku hrozne bolí hlava a musí si ísť nachvíľu ľahnúť. Bolo by zaujímavé zistiť, čo si deti myslia, že tam celú tú dobu robí otec. Ale, vraj to funguje.
Iná dvojica, keď to na nich príde, povie deťom, že sú veľmi zaneprázdnení a musia pracovať z domu. Keďže je to veľmi dôležité, nesmú ich deti za žiadnych okolností rušiť, iba v prípade, ak by začal horieť dom.

Osvedčeným spôsobom je aj použitie cudzích slov ako „gelato“ alebo veľmi nudných či staromódnych slov ako sú napríklad „ponožky“ či „vreckovka.“ Základom je nevzbudiť pozornosť.

Nedáš si sušienku?


Kódovanú reč nepoužívajú len rodičia, ale aj páry, ktoré si chcú ozvláštniť vzťah. Povedať explicitne, poďme sa milovať nie je také vzrušujúce, ako: „Zúčastní sa majster ceremónie banketu v sále dnes večer?“ Alebo keď sa muž sa opýta partnerky: „Nedala by si si cookie (sušienku)?“ Čo je skomolenina slova quickie (rýchlovka).

Potmehútsky, a zároveň zmyselne, zafungujú aj naoko nevinné vety, ako je napríklad: „Mali by sme študovať“ alebo „Poďme si pozrieť film.“ Keďže ide o bežné výrazy, aby nedošlo k trápnemu nedorozumeniu, mali by ste aspoň tónom hlasu alebo naznačením úvodzoviek dať jasne najavo o čo ide.

A na záver niečo pre ľudí, ktorí žijú s domácimi miláčikmi. Aby ste pri svojich spálňových hrách neboli rušení, môžete si osvojiť kódovaný výraz jedného páru: "Myslím, že by sme dnes večer mali dať psa do šatníka".

Zdroj: themotherish.com, thoughtcatalog.com

ODPORÚČAME AJ:
Šesť faktov, ktoré ste o bozkávaní nevedeli
Ženy a muži netúžia po sexe rovnako. Ako sa zosúladiť?
Päť dôvodov, prečo si ženy vyberajú „zlých chlapcov“
Sedem dôvodov, prečo by ste mali mať viac sexu

Komentáre