Život

Tieto typy ľudí si v živote udržte

"Selektujete svojich priateľov? Neuponáhľajte sa, pretože títo sa vám určite zídu. "

Tomáš Kušnír, 26. júna 2015 8:00
Ilustračné foto. Foto: TASR/AP
Aj vy máte vo svojom živote okruh ľudí, s ktorými sa stretávate. Viac alebo menej často. Pomáhajú vám v ťažkých situáciách a zažívate s nimi tie najlepšie zážitky. Nezáleží na dĺžke priateľstva, pretože každý človek vás niečo naučí a posunie na vyšší level. Mnohí z nich vás nasmerujú k iným ľuďom. Hoci sú niektorí známi vo vašom živote na krátko, nasledujúce typy ľudí si určite nechajte:

Mentor


Môže prísť do vášho života ako rodinný člen, pedagóg alebo kamarát. Sú to ľudia, v ktorých spoločnosti sa cítite dobre a máte pocit, že sa rozvíjate. Vzhliadate k nim a obdivujete na nich rôzne vlastnosti, najmä múdrosť a sčítanosť. Väčšinou sú starší a majú mnoho životných skúseností. Stanú sa pre vás zdrojom inšpirácie a svoje zážitky a poznania vám budú odovzdávať nenútene a prirodzene. Vytvoríte si jedinečný vzťah, v ktorom sa budete navzájom obohacovať. Vraví sa, že keď je študent pripravený, učiteľ sa objaví, takže nezúfajte, ak ste svojho mentora ešte nenašli.

Spriaznená duša


Mali ste už pri niekom pocit, ako by ste ho poznali celý život? Našli ste svoju spriaznenú dušu. Sadli ste si vo všetkých smeroch a aj keď máte nejaký konflikt, viete si to vydiskutovať a napokon sa na tom zasmejete. Nemusí to byť ako v romantických filmoch. Vašou spriaznenou dušou nemusí byť opačné pohlavie, môže to byť mama, kamarátka alebo sestra. Niekto, kto má podobné vibrácie a koho ste "znovu našli". Majte oči otvorené a vašu spriaznenú dušu stretnete. Bude to, ako by ste stretli samého seba.

Protiklad


Tretí typ človeka, ktorého by ste si určite mali v živote nechať je niekto, kto je váš úplný opak. Pýtate sa prečo? Ukáže vám, na čom by ste mali popracovať. Na rozdiel od vašich priateľov vám povie, čo si o vás myslí a nebude vám mazať med okolo úst. Bude pre vás akýmsi zrkadlom. Ak sa niekedy pohádate a budete mať konflikt, neberte to až tak osobne. Keď vybočíte z normálu, vaši "protikladní" priatelia sú tu na to, aby vám dohovorili a nasmerovali vás správnou cestou.

Zdroj: powerofpositivity.com

ODPORÚČAME AJ:
LIKE DŇA: Blogerku tento raz obliekal manžel
Highlighty týždňa: Celeste Buckingham má nový klip
Nechystáte sa na dovolenku? Tieto veci môžete robiť aj doma
PORNOPRIEMYSEL: Šokujúce fakty
Mimotelové vnímanie: Dokáže človek pozorovať svoje telo zhora?

Komentáre