Život

Kedy sa oplatí postovať na Facebooku? O úspechu rozhoduje deň i hodina

"Brexit v podaní sociálnych sietí. Populárne slovenské vlogy. Skúška Digitálnej garáže."

Tablet.TV, 1. júla 2016 10:00
Redaktorka Karolína Lacová v Týždni na webe Foto: Tablet.TV
Digitálna garáž. To je názov programu, v rámci ktorého sa môžu Slováci vzdelávať v digitálnych zručnostiach. Google Slovensko chce mladým takto pomôcť rozvíjať kariéru, prípadne naštartovať podnikanie v digitálnom svete. Stačí sa zaregistrovať na stránke digitalnagaraz.sk, zodpovedať zopár otázok a začať s osobným plánom vzdelávania.

Referendum v Británii si vo veľkom všímali aj sociálne siete. A hoci už vieme, ako Briti hlasovali, pozrieme sa na to, ako to všetko vnímal online svet. Prekvapujúce štatistiky zverejnil Google. V čase tesne po skončení hlasovania bola totiž otázka ,,Čo je EÚ?“ druhou najvyhľadávanejšou v Británii.

Na Youtube scéne sme si tento raz posvietili špeciálne na slovenskú tvorbu. Pozreli sme sa na vlog s názvom Baštrng, vlog Momy Horňákovej a nový hit zoskupenia S hudbou vesmírnou.

Konzultačná agentúra pre online marketing Pizza SEO priniesla porovnanie dvoch výskumov z rokov 2013 a 2016. Agentúra si v nich posvietila na 100 facebookových stránok, ktoré majú spolu 15 miliónov fanúšikov. Pozrite sa na to, čo tieto výskumy a ich porovnanie priniesli.




ODPORÚČAME TIEŽ:
Skryté funkcie Facebooku sú o reklame, smrti a obrátených textoch
LIKE DŇA: Dojímavé fotky otcov a ich detí
Vystrašte svojich kolegov preinštalovaním ich Windowsu
Highlighty týždňa: Lucie usporiadala veľkolepú oslavu 30. narodenín

Komentáre