Hudba a film

Kapela King Shaolin predstavuje EP Emotions

"Skladanie a produkovanie Emotions opisuje spevák ako zážitok blízky modlitbe alebo písaniu si do denníka."

TASR, 11. augusta 2022 17:29
King Shaolin v klipe Emotions RITA Studio Live. Foto: Youtube/KingShaolinChannel

Kapela King Shaolin predstavuje nové EP s názvom Emotions. Titulnú skladbu s rovnomenným názvom formácia uviedla v live prevedení aj s hudobným hosťom z bratislavského štúdia Rita. Novinka zanecháva obsahom emotívnu stopu, ktorá sa pretavila do ambientných zvukov a gitár. TASR informoval PR manažér Michal Neffe.

Materiál na nové EP vznikal, prirodzene, dlhšie a finálne dielo doplnila skladba so silným osobným posolstvom lídra kapely Domiho Stoffa. "Emotions je veľmi osobná skladba, hovorí priamo ku konkrétnej osobe, ktorá bola súčasťou môjho života veľmi dlhý čas, no, žiaľbohu, už nie je. Skladba je odkazom, ktorého posolstvo smeruje k tomu, že nikdy na teba nezabudnem, mám ťa rád a som rád, že si šťastná," hovorí Domi Stoff a pokračuje: "Moja hudba teraz totiž funguje ako taký tajný 'messenger'."



Skladba Emotions bola ako jediná skomponovaná výhradne pre nové EP. "Skladby Change a Im with myself som mal rozrobené už dlhšiu dobu, no cítil som, že potrebujem spraviť koncertnú pieseň so silno osobným obsahom," ozrejmuje Domi. Skladanie a produkovanie Emotions opisuje spevák ako zážitok blízky modlitbe alebo písaniu si do denníka. Preto sa s kapelou rozhodli nazvať aj celé EP podľa tejto skladby.

Formácia King Shaolin je aktuálne roztrúsená po celom Slovensku, preto je pre kapelu často komplikované nakrúcať videoklipy. Už dlhšie nenakrúcali live video a preto sa zhodli na tom, že by bolo krásne odprezentovať nový singel práve live prevedením, kde ľudia ucítia emócie zo živej nahrávky.







Komentáre