Hudba a film

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Jumanji: Ďalší level a Troll: Príbeh o chvoste

"Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry."

Webmagazin.sk, 12. decembra 2019 12:00
Jumanji: Ďalší level Foto: Itafilm

Jumanji: Ďalší level


Vo vianočnej novinke sa Martha, Bethany a Fridge vracajú do hry nájsť Spencera po tom, čo záhadne zmizol. Zisťujú však, že hra sa zmenila a prežiť vo svete Jumanji bude omnoho náročnejšie ako predtým. Pretože Jumanji viac nie je len džungľa, ale aj horúce púšte či zasnežené pohoria s novými, nebezpečnými nástrahami…



Čierne Vianoce


Keď do univerzitného mestečka dorazí na Vianoce namiesto Ježiška maskovaný zabijak, budú si jeho obyvateľky priať jediný darček – prežiť. Čierne Vianoce sú remakom obľúbenej hororovej klasiky, v ktorej namiesto vianočného punču „tečie“ krv.



Také krásne šaty


Strašidelné rozprávanie je zasadené do hektického obdobia zimných zliav v obchodnom dome. Hovorí o prekliatych šatách, ktoré putujú od človeka k človeku a ich cestu sprevádzajú ničivé dôsledky. Vo svojom najnovšom filme dokazuje Peter Strickland svoj osobitý filmársky štýl.



Všetka moja láska


Súrodenci Stefan (41), Julia (44) a Tobias (34) vedú na prvý pohľad bezproblémový život. Stefan pracuje ako pilot, má veľký byt, rýchle auto a množstvo mileniek. Ale keď sa stratí jeho dcéra Vicky, plod jeho niekdajšieho ľúbostného románika, prebudí sa v ňom túžba po hlbšej, plnohodnotnejšej forme lásky. Julia je so svojím manželom Christianom na predĺženom víkende v Taliansku. Výlet má osviežiť ich upadajúci vzťah, ale keď Julia narazí na ulici na zraneného psa, okamžite prenesie všetku pozornosť naň a začne ju zaujímať iba to, či je oň dobre postarané. Tobias, otec troch detí a manžel úspešnej podnikateľky, sa konečne odhodlá študovať na univerzite, no práve vtedy ho súrodenci vyšlú do rodného mesta, aby sa staral o chorého otca. Tobias čoskoro zistí, že jeho rodičia by už nemali žiť sami, a ocitne sa pred dilemou: bude svoj život aj naďalej podriaďovať potrebám ostatných? Všetci traja súrodenci sa ocitajú v situácii, keď musia niečo zmeniť, aby sa mohli vydať na druhú polovicu svojej životnej púte. Uprostred chaosu, omylov a neistoty sa pokúšajú nájsť vlastný kúsok šťastia.

Troll: Príbeh o chvoste


Tvorcovia obľúbeného Shreka a postavičiek z Madagaskaru prichádzajú s novou rozprávkou, Troll: Príbeh o chvoste. Pokojné spolunažívanie v kráľovstve trollov Ervod je narušené, keď zlomyselný Grimmer premení kráľa Groma na kameň a jeho chvost ukryje v temnom Zakázanom lese. Podľa starodávneho proroctva je jediným trollom, ktorý môže všetko napraviť, jeho syn, princ Trym. Má na to však len 3 dni! Preto sa spolu s kamarátmi vydá na divokú a nebezpečnú výpravu, aby zachránil svojho otca, získal jeho chvost späť a navrátil do kráľovstva pokoj a harmóniu.



Komentáre