Štýl

Zastavte sa na malý moment

"Máj je obdobím, keď sa jar dostáva na svoj vrchol a ukazuje všetky nádherné farby prírody. Je mesiacom lásky v celej palete emócii a prináša so sebou Deň matiek ako stelesnenie najväčšieho a najsilnejšieho puta – materinskej lásky."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 9. mája 2024 17:41
Zastavte sa na malý moment Foto: Comma
Oslávte tento deň s novou kolekciou comma, a doplňte svoj aj mamin, alebo svoj i dcérin šatník o nadčasové a praktické kúsky pre vaše každodenné aj mimoriadne chvíle v živote.

Drobné veľké radosti
Vo svete, ktorý sa často vyznačuje hektickým tempom každodenného života, nám comma, pripomína, že každý jeden okamih je na nezaplatenie. Trik spočíva v načerpaní pozitívnej energie a spomienok z maličkostí a chvíľ, aby ste žili vedomejšie a šťastnejšie.
Malé veci sú často tie najväčšie: úsmev, kompliment, gesto. Kolekcia comma, jar/leto 2024 je inšpirovaná výnimočnými momentmi šťastia a množstvom pozitívnej energie. Kampaň s názvom „Little Moments“ stelesňuje túto filozofiu a pozýva nás, aby sme spoznali a ocenili malé radosti v živote.



Šatník ako hrsť cukríkov
Konečne je tu obdobie plné slnka, vôní a sviežich farieb. Ak zatúžite po novom outfite z kolekcie comma, jar a leto 2024 siahnite po „Candy Capsule“. Minimalistické a žensky jemné „slip dress“ slávia svoj oslnivý návrat. Túto sezónu ich comma, interpretuje v elegantnom každodennom vzhľade so širšími ramienkami, rafinovaným výstrihom s vodopádom a trendovými cukríkovými farbami.



S hodvábnymi puzdrovými šatami určite neurobíte chybu. Spĺňajú základnú vlastnosť, ktorú musí mať jarný a letný šatník – sú ideálne na vrstvenie. Na priliehavé šaty si môžete prehodiť podľa príležitosti sako, svetrík alebo veľkú šatku. Cukríkové farby v odtieňoch marhuľovej, ružovej a neutrálnej béžovej, ktoré dominujú novej kolekcii, môžete ľubovoľne miešať alebo zostať tón v tóne ako sa vám zapáči.

Náš tip
Pre športovejšie typy či príležitosti sú tu samozrejme nesmrteľné nohavice v rôznych strihoch a dĺžkach, topy, tričká, košele a ďalšie skvelo kombinovateľné kúsky z dielne comma, a comma, casual identity. S vrstveným šatníkom v cukríkových farbách budete vždy IN – s mamou na káve v meste, ale tiež s rodinou na pikniku, na záhradnej párty s kolegami z práce, či na romantickej prechádzke v lesoparku.



Kto je tvárou aktuálnej kolekcie?
V súvislosti s májovým dňom matiek a nadchádzajúcimi letnými olympijskými hrami v Paríži neprekvapí, no o to viac poteší tvár novej kolekcie comma, pre jar a leto 2024. Stala sa ňou 66-ročná Elisabetta Dessy, svetovo známa talianska modelka a bývalá plavkyňa, ktorá súťažila na olympijských hrách v roku 1972 v Mníchove. Pôvabná modelka je stelesnením modernej a sebavedomej ženy, ktorá sa hlási k módnemu odkazu značky comma.



„Posilnenie postavenia žien znamená možnosť byť sama sebou. Prijať, kto ste a robiť to, čo chcete, bez toho, aby ste museli súťažiť s mužmi,“ povedala v rozhovore pre stránku comma-store.eu


Po svoj jarný, či letný kúsok comma, zájdite do predajne v OC Nivy v Bratislave.

Komentáre