Autá

VIDEO: Vysokovýkonný exkluzívny bike

"Prvý reálny model, ktorý je výsledkom vývoja a spolupráce oboch spoločností sa na cestách objaví už túto jeseň. "

Peter Škorňa, 21. júla 2018 8:00
Style-Endurance Bike Foto: Daimler AG
Na základe vzájomnej kooperácie špičkového kanadského výrobcu cestných bicyklov Argon 18 a značky Mercedes-Benz vzniknú nové modely vysokovýkonných bicyklov, odzrkadľujúce dizajnovú filozofiu „striebornej hviezdy“ a skúsenosti značky Argon 18 v oblasti pokročilých technológií.

Prvý reálny model, ktorý je výsledkom vývoja a spolupráce oboch spoločností sa na cestách objaví už túto jeseň. Bude preň charakteristický exkluzívny vzhľad so strieborným rámom a strieborno-čiernym gradientom na sedle a vzperách. Špeciálny tvar vidlice bude optimalizovaný na absorpciu a kontrolu vibrácií.



Ako uviedol Martin Bremer, senior manažér Brand Design Experience: "Bicykel, či skôr motocykel perfektne zrkadlí našu dizajnovú filozofiou zmyselnej čistoty, prejavujúcu sa aj v bipolarite emócií a inteligencie. Uhlíkový rám v spojení s typickou farebnou schémou Mercedes-Benz poskytuje dynamiku aj pri stojacej polohe, čím garantuje silné emócie. Perfektne integrované technické komponenty a fascinujúce funkcie zase zvýrazňujú vysokú kompetenciu nášho nového partnera.“

Nový bicykel Style-Endurance Bike značky Mercedes-Benz bude k dispozícii v dvoch variantoch - Ultegra Di2 s elektronickým pohonom s kolieskami FSA Trimax 40 Carbon a variante Ultegra s kolesami Trimax 30. Model Ultegra Di2 bude vybavený integrovanou nabíjateľnou batériou s indikátorom úrovne nabíjania. Každý variant si bude možné objednať v šiestich rozdielnych veľkostiach pre individuálne prispôsobenie. Zároveň budú dodávané ako štandardné vybavenie pre oba modely vysoko technologické hydraulické brzdy.

Komentáre