Hudba a film

Lámač ženských sŕdc Bruno Mars jubiluje

"Americký spevák má za sebou dve úspešné koncertné šnúry."

Tomáš Kušnír, 8. októbra 2015 8:00
Na snímke americký spevák a držiteľ Ceny Grammy Bruno Mars. Foto: TASR/AP
Americký spevák Bruno Mars sa narodil 8. októbra 1985 na Havaji. Jeho skutočné meno je Peter Gene Bayot Hernandez. Pre pseudonym sa rozhodol až neskôr a inšpiráciu čerpal u wrestlera Bruna Samartina. Prečo Mars? Dievčatá mu zvykli hovorievať, že je ako z iného sveta. Preslávila ho najmä pieseň Nothin‘ on You a Billionaire, no aj jeho ostatné piesne kraľovali hudobným rebríčkom. Údajne neznáša svoju pesničku The Lazy Song a miluje seriál Family Guy. Havajčan, ktorý sa za úspechom presťahoval do Los Angeles, dnes oslavuje 30. narodeniny. Prečítajte si, čo ste o ňom možno netušili.

Malý Elvis


Bruno Mars, ktorý vo svojich piesňach dvorí dámam po celom svete, si cestu do hudobného sveta dláždil už ako štvorročný chlapec. Vystupoval so svojou rodinou v skupine The Love Notes a napodobňoval Elvisa Presleyho. Dokonca mal prezývku Malý Elvis.



Romantik odmalička


Americký spevák Bruno Mars. Foto: TASR/AP
Nejedna žena sa rozplýva nad hudbou tohto havajského multiinštrumentalistu. Áno, Bruno Mars vie hrať na bicie, klavír a gitaru. Ako pätnásťročný bol zaľúbený do svojej učiteľky, ktorá bola dvakrát staršia ako on. Už vtedy rád vyznával lásku ženám pomocou textov. Nič netušiacej učiteľke napísal ľúbostný list a priložil k nemu prsteň svojej mamy, ktorý ukradol.



Víno na turné


Americký spevák má za sebou dve úspešné koncertné šnúry. Prvú absolvoval pod názvom The Doo-Wops & Hooligans Tour a turné k druhému albumu Unorthodox Jukebox malo názov The Moonshine Jungle Tour. Bruno Mars nepatrí k hudobníkom, ktorí majú hviezdne maniere. V šatni si vystačí s mokrými utierkami a červeným vínom.



Zdroj: thefactsite.com

ODPORÚČAME AJ:
Jubilant Kamil Peteraj vydáva zbierku S tebou a bez teba
Miro Žbirka prichádza s novým singlom a klipom piesne Live
Komajota pripravuje nový album Druhé slnko
Peter Bič Project chystá turné, absolvuje ho v obývacom autobuse

Komentáre