Technológie

Čo o vás prezradí obal na mobil?

"Mobil bez obalu je ako človek bez oblečenia. Okej, je to trochu zvláštne prirovnanie, ale zamyslite sa."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 22. marca 2019 14:31 Naozaj chcete, aby sa vášmu niečo stalo a vy ste potom museli žiť s výčitkami svedomia? Prečítajte si, čo o vás prezradí obal vášho telefónu.

Bez obalu
To, že nosíte mobil bez obalu naznačuje, že plno vecí jednoducho neriešite. Ak v niečom nevidíte zmysel ale prínos, jednoducho to ignorujete. Máte pocit, že nerobíte žiadnu nebezpečnú aktivitu, ktorá by mohla potenciálne ublížiť vášmu mobilu. O jeho bezpečnosť sa staráte ešte menej, ako o tú svoju a jednoducho si nepripúšťate, že by sa mu niečo mohlo stať.

Nosiť mobil bez krytu je ale riskantný ťah. Najmä ak na rozbitie vášho Iphonu stačí, aby ste ho na stôl odložili s otrochu väčším dôrazom, ako ste pôvodne plánovali.
Foto: Pexels.com

Drevený obal
Drevený obal nie je úplne bežná záležitosť. Ak ním chránite svoj telefón, je pravdepodobné, že si potrpíte na krásu a na zaujímavé a jedinečné veci. Zároveň si uvedomujete, aké dôležité je chrániť telefón a nič nenechávate na náhodu. Svoje veci máte v hlave usporiadané. Snažíte sa nájsť spôsob, ako dostať ten krásny obal na čo najviac selfies a fotiek, ktoré pôjdu na váš Instagram.
Foto: Etuo.sk
Zdroj: Etuo.sk
Zvieratkovský obal
Pri pohľade na šteniatko alebo mačiatko sa rozplývate. Radi počúvate spev vtákov pri rannej prechádzke parkom a milujete celý svet. Je pravdepodobné, že by sme vo vašom telefóne našli fotky obľúbených mačiek alebo psov. Zvieratá sú vo vašom živote jednoducho dôležité.
Foto: Pexels.com

Mobil s priestorom na karty
Minimalista telom aj dušou. Neradi sa zaťažujete zbytočnosťami. Viete, čo nevyhnutne potrebujete na prežitie vo víre veľkomesta a hravo to všetko zmestíte do obalu na telefón. Ste typ človeka, ktorý stihne projekt dokončiť ešte pred deadlinom. Keď potrebujete zaplatiť, vyhnete sa nekonečnému hľadaniu peňaženky v bezodnej kabelke či taške. Namiesto toho s nenútenou eleganciou vytiahnete mobil a všetko vybavíte behom sekúnd. Ľudia vo vašom okolí váš považujú za precízneho a organizovaného.

Jednoduchý plastový kryt
Máte radi jednoduché a funkčné riešenie. Nechcete, aby vás kryt akokoľvek obmedzoval. Prioritou pre vás je, aby spĺňal to, na čo je určený. Kryt pre vás nie je ničím iným, než nevyhnutným krokom pre dlhšiu životnosť vašej čiernej skrinky.

Lifeproof (nezničiteľný obal)
Radi žijete na hrane. Víkendy pravdepodobne trávite zoskokmi s padákom a po práci trávite čas v bikeparku na BMX, alebo na lezeckej stene. Uvedomujete si, akému riziku svoj telefón vystavujete a venujete tomu náležitú pozornosť. Lifeproof kryt bol pre vás jedinou schodnou cestou. Môžete tak pokojne spávať s vedomím, že ste pre ochranu života svojho mobilu urobili maximum.
Foto: Pexels.com

Obal s motívom na mieru
Ste perfekcionista so zmyslom pre detail. Nič nenechávate na náhodu a svoje záležitosti máte radi pod kontrolou. Potrpíte si na kvalitu a nerobí vám problém priplatiť si za ňu. Na obale máte pravdepodobne vyobrazené niečo/niekoho, ku komu máte špeciálny vzťah. Zároveň vás napĺňa potešením, keď sa vás niekto opýta, odkiaľ máte ten skvelý kryt na mobil.

Komentáre