Biznis

Prestížne ocenenie Slovak Superbrands získal Kaufland už desiaty raz

"Reťazec opäť potvrdil svoje výnimočné postavenie na trhu a ocitol sa na zozname elitných značiek."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 15. apríla 2024 10:16
Foto: Kaufland
Obchodný reťazec opäť patrí medzi značky s výnimočným postavením na trhu, získal prestížny titul Slovak Superbrands
Titul Slovak Superbrands, ktorý pravidelne udeľujú experti aj na základe prieskumu od renomovanej agentúry Incomind, dostal Kaufland už desiatykrát.

Uznávaní slovenskí odborníci z oblasti marketingu, reklamy, komunikácie, biznisu aj médií v projekte Superbrands Awards každoročne hodnotia firmy podľa vopred stanovených kritérií ako znalosť a budovanie značky, prestíž či inovácie. Členovia komisie Brand Council aj tento rok potvrdili, že Kaufland Slovenská republika je na slovenskom trhu výnimočnou značkou a udelili mu renomované ocenenie Superbrands.

„Vybudovať úspešnú značku trvá roky. O to viac nás titul Slovak Superbrands teší a už desiaty raz je potvrdením, že na Slovensku patríme medzi super značky,“ vysvetľuje Lucia Vargová, hovorkyňa Kaufland Slovenská republika v.o.s. „Takáto pozitívna spätná väzba dokazuje, že v našich aktivitách ideme správnym smerom, no je to zároveň záväzok, aby sme sa neustále zlepšovali. Len tak sa môžeme ako spoločnosť posúvať a prinášať tú najvyššiu kvalitu zákazníkom, zamestnancom aj obchodným partnerom.“

Pečať Superbrands potvrdzuje vysoký kredit značky, Kaufland ju získal desiaty rok po sebe

Program Superbrands vznikol vo Veľkej Británii a považuje sa za nezávislú globálnu autoritu, ktorá hodnotí a oceňuje obchodné spoločnosti, pričom tie najlepšie z najlepších vyberá v 90 krajinách. Značku s pečaťou Superbrands zaraďuje medzi spoločnosti s výnimočným postavením, potvrdzuje jej vysoký kredit a zároveň spotrebiteľom uľahčuje každodenné rozhodovanie pri nakupovaní.

Prestížny titul od odbornej verejnosti však nie je jediným úspechom reťazca. Pravidelne boduje aj v zozname najlepších zamestnávateľov na slovenskom i európskom trhu. Potvrdzujú to aj ocenenia Top Employer Europe 2024 a Top Employer Slovensko 2024, ktoré udeľuje na základe nezávislého externého auditu medzinárodná organizácia Top Employers Institute. Kaufland, ktorý má na Slovensku 79 predajní a pracuje v ňom vyše 7 800 zamestnancov, svoje umiestnenie medzi najlepšími zamestnávateľmi obhájil už šiestykrát.

Komentáre