Hudba a film

Rodinná nedeľa v kinách CINEMAX poteší deti filmom Domáce príšerky

"Vedeli ste, že aj vo vašom dome možno žije niekto bez toho, aby ste o tom vedeli? "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 27. marca 2024 12:33
Foto: Continental film
Bratislava Elfinovia sú neviditeľné chlpaté príšerky, ktoré udržiavajú v každom dome pokoj a harmóniu. Ich úlohou je premeniť váš dom na domov. Práve medzi takýchto netradičných hrdinov sa pozrieme v novom animovanom filme, ktorý v našich kinách už onedlho zabaví celú rodinu. Domáce príšerky si môžete vychutnať už túto veľkonočnú nedeľu (31. marca 2024) v kinách CINEMAX na celom Slovensku v rámci obľúbeného podujatia Rodinná nedeľa. Okrem filmu čaká na každého detského diváka aj darček a šanca na výhru v tombole!



Finnick, hlavný hrdina príbehu, však nie je ako všetci ostatní Elfinovia. Zdá sa, že z každého, kto sa nasťahuje do jeho domu, si len robí žarty a snaží sa obyvateľov z príbytku vyhnať. Všetko sa ale zmení, keď sa nasťahuje Christine so svojou rodinou a Finnicka odhalí. Keď sa potom v meste začnú diať čudné veci, ufrflaný Finnick a nádejná malá detektívka Christine, sa budú musieť napriek svojim odlišnostiam spojiť a spolupracovať, aby vyriešili všetky záhady a zachránili mesto! Čaká ich naozaj množstvo nečakaných komplikácií, vrátane záplavy popcornu, šialenej jazdy na kolotoči či lietania v tornáde! Prídete si užiť dobrodružstvo spoločne s nimi?

Lístky na Rodinnú nedeľu s rozprávkou si môžete už teraz zakúpiť na webstránke siete CINEMAX (www.cine-max.sk). Domáce príšerky uvedú do slovenských kín spoločnosti Continental film a FOXX MEDIA GROUP. Uvedená bude v slovenskom znení a tešiť sa môžete na známe hlasy Ivana Šándora, Natálie Kóšovej, Tomáša Halona, Sone Norisovej, Přemysla Boublíka, Jána Strapca, Dušana Szabóa či Michala Domonkosa, ktorý slovenský dabing režíroval.

Komentáre