Štýl

Módna inšpirácia: Čierna je trendy stále, aj v lete

"Vyhýbate sa v lete čiernej, lebo máte pocit, že by vám v nej bolo asi stokrát teplejšie? Chápeme. No tieto kúsky sú jednoducho najviac in práve v jej odtieni. Inšpirujte sa."

Diana Vaculová, 28. júla 2014 14:00
Reserved Foto: Reserved


Napriek tomu, že v lete by ste mali určite zažiariť a siahať najmä po svetlejších odtieňoch, ktoré vás omladia, čierna je jednoducho klasika, na ktorú nemá asi nič. Preto sme sa vám rozhodli ukázať oblečenie, v ktorom sa v lete musíte predviesť. Tu je päť tipov!

Podkolienky v lete? Áno!


Máte pocit, že si z vás robíme dobrý deň? Vôbec. Módni návrhári prišli na to, ako zakomponovať trendy podkolienky aj do letných outfitoch. Výsledok? Očarujúci. Všetko, čo musíte spraviť, je kúpiť si čierne podkolienky a doladiť ich voľnejšou halenkou zastrčenou do skladanej sukne.
H&M Foto: H&M

Keď elegantný overal, tak čierny


Čierna bola aj vždy bude farbou dokonalej elegancie. Možno ste doteraz na nóbl akcie vždy vsádzali na šaty, no okúzliť môžete aj s overalom. Stačí, ak ho doladíte správnymi doplnkami a štýlovými topánkami. Výsledný look bude ako z módnych časopisov.
Karen Millen Foto: Karen Millen

Krátke nohavice, bez ktorých to nejde


Tými sú určite tie čierne. Patria totiž k tým klasikám, ktoré budú vždy in. Dolaďte ich blúzkou, štýlovým klobúkom, sandálmi a váš styling bude vhodný do práce, aj na večeru s priateľmi.
F&F Foto: F&F

Zažiarte v maxi šatách


Tie sú toto leto nutnosťou. Mnoho žien má voči nim ešte stále predsudky a možno aj preto by ste mali vyskúšať tie čierne. Jednak s nimi nič nepokazíte a ešte aj budete pôsobiť štýlovo. Doplňte ich sandálmi a vykúzlite si závideniahodný look.
New Yorker Foto: New Yorker

Midi sukne sú hitom


Napriek tomu, že sa čiernej v lete asi vyhýbate ako čert krížu, nemusí tomu tak byť. Stačí, ak siahnete po tých správnych materiáloch a strihoch. Ideálnou je napríklad midi sukňa v kombinácií so sandálmi a cropped topom. Takto vyčarujete trendy outfit vhodný takmer na každú príležitosť.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Módna inšpirácia: S týmito potlačami vždy zažiarite
Módna inšpirácia: Päť kúskov, s ktorými na dovolenke zažiarite
Módna inšpirácia: Oblečte sa do MAXI kúskov
Módna inšpirácia: Päť tipov, ako zažiariť v šortkách
Módna inšpirácia: Obujte sa pohodlne a trendy
Módna inšpirácia: Päť druhov šiat, ktoré toto leto musíte mať!
Módna inšpirácia: Nahoďte sa na letné festivaly

Komentáre