Štýl

Tieto topánky budú hitom jari: Máte doma všetky?

"Ako je už o ženách známe, každá miluje luxusné topánky. Trendy sa však neustále menia, a tak sme pre vás pripravili aktuálnu top päťku, aby ste za nimi nezaostávali. "

Diana Vaculová, 30. marca 2015 8:00
Foto: Reserved
Nákupné centrá sú konečne plné jarných hitov, takže je už len na vás, kedy vyrazíte nakupovať. Ak neviete po akej obuvi by ste mali v obchodoch siahať. Tu je päť tipov, s ktorými zaručene zažiarite. Ktoré z nich vám doma chýbajú?

Gumáky s potlačou


Do aprílových dní sa vám určite zídu gumáky. Pri ich výbere skúste trochu zaexperimentovať. Čo tak zvieracia či iná trendy potlač? Je to len na vašej fantázii, no verte, že čím na prvý pohľad bláznivejšie, tým lepšie.
Foto: Jennyfer


Nie sú tenisky ako tenisky


Tento rok sú opäť hitom tenisky. No nielen tak hocijaké. In sú najmä tie, ktoré majú vysokú platformu po celej svojej dĺžke. Máte už doma také? Nie? Nevadí. V obchodoch je ich kopec, vyskúšajte aj tie odvážnejšie z nich.
Foto: H&M


Remienok


Ak patríte k ženám, ktorých stredné meno je elegancia, potom by vám v šatníku nemali chýbať lodičky. Túto sezónu najmä také, ktoré majú remienok cez stred vašej šije. Krásne vytvarujú nôžku a sú neskutočne sexi.
Foto: Marks and Spencer


Oxfordky ako ich nepoznáte


Oxfordky sú trendy topánky inšpirované trochu pánskym štýlom. Ak chcete zaujať, potom skúste siahnuť aj po naoko bláznivých v krikľavých farbách alebo po takých, ktoré majú napríklad dierky. Vďaka nim sa budú vaše nohy vetrať, a tým pádom sa nebudú potiť. Okrem toho v nich budete vyzerať skvelo.
Foto: Karen Millen


Štýlové sandále


Aj keď sandále patria skôr k letným trendom, určite by ste už teraz mali vedieť, aké sa budú nosiť. Minuloročné trendy so zlatými či striebornými aplikáciami sú stále in, ak ste si také zakúpili pred rokom, super. Ak nie, môžete tak urobiť teraz. Dávajte si však pozor, oveľa väčším hitom je, ak budú mať flip-flop strih.
Foto: Reserved


ODPORÚČAME AJ:
Neviete, čo na seba? Inšpirujte sa mužmi a ich trendy štýlom
Krása začína pri dobrom spánku: Tu sú tri tipy, ako ho dosiahnuť
Päťdesiat odtieňov ružovej: Tón v tóne je stále IN
Tieto doplnky budú vždy IN. Máte ich všetky?

Komentáre