Život

Ako silvestrovali niektoré celebrity?

"So známymi tvárami sa vrátime k Silvestrovskej noci. Ukážeme si najzábavnejších rodičov na internete. A na našu Zem sa pozrieme z výšky aj z pohľadu zamrznutej vodnej hladiny."

Tablet.TV, 7. januára 2015 12:00
Týždeň na webe Foto: Tablet.TV

Bratislava 7. januára (TABLET.TV) - Ako na Silvestra oslavovali známe tváre? Odpoveď na túto otázku nie je vôbec ťažká, hľadať ju treba na sociálnych sieťach, a to najmä na Twitteri či Instagrame.

Aj na konci roka 2014 priniesol youtube kanál People are awesome zostrih tých najlepších videí, ktoré potvrdzujú, že aj v roku 2014 boli ľudia úžasní. Aspoň, pokiaľ ide o športové a adrenalínové výkony.

Portál Aplus priniesol zoznam najzábavnejších rodičov roku 2014. Prvé miesto získal Dave Engledow, ktorý na Facebooku vystupuje ako ,,Najlepší otec na svete“. So svojou dcérou Alice vytvára skutočne vtipné fotografie.



Portál wired.com v spolupráci so spoločnosťou DigitalGlobe, ktorá poskytuje digitálne informácie vo vysokom rozlíšení prostredníctvom satelitov, priniesol fotky rôznych kútov našej planéty za rok 2014. Okrem prírody sú na snímkach aj pohľady na budovy, mosty či letiská.

Dnešná rozlúčka bude mrazivá. Pokochať sa krásnymi výtvormi zimy, ktorá zúri za oknami, sa však môžete aj v teple domova, a to cez fotografie zamrznutých jazier, oceánov a rybníkov.

Odporúčame:
Pozrite si výber toho najlepšieho z webu za rok 2014
Facebook, Twitter, Youtube, Google a ich rok 2014
Kto zamestná Robbieho Williamsa?

Komentáre