Život

EXTRA zľava až 40 %? V DATARTe je možné všetko!

"Zákazníci DATARTu si opäť prídu na svoje! "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 8. apríla 2024 9:59
Foto: DATART
V období od 8. do 15. apríla 2024 majú jedinečnú možnosť využiť EXTRA zľavy až 40 % na vybrané produkty naprieč celým sortimentom. Navštívte predajňu DATART alebo kliknite na e-shop a nakupujte pohodlne z vášho domova za bezkonkurenčné ceny.

EXTRA zľavy až 40 % tu ešte neboli! Preto nepremeškajte túto akciu na vybrané malé a veľké domáce spotrebiče, notebooky, mobily, televízory, či produkty osobnej starostlivosti, ako sú sonické zubné kefky alebo epilátory a ušetrite! Do kampane sú zaradené rôzne značky, ako napríklad ETA, Philips, Mora, AEG, LG, TCL, Samsung a mnohé ďalšie.

Foto: DATART

Jarné slnečné lúče nás v týchto dňoch už prirodzene ťahajú von do záhrad a dielní. Ak patríte aj vy k vášnivým záhradkárom a domácim majstrom, máme pre vás jedno prekvapenie. DATART opäť rozšíril sortiment záhradnej techniky, náradia a ostatného príslušenstva a teraz ho navyše máte možnosť kúpiť v skvelej zľave. „Tohtoročné EXTRA zľavy v DATARTe sú naozaj niečo „EXTRA“. Na pultoch našich predajní a na e-shope naši zákazníci nájdu za perfektné ceny šikovných pomocníkov do kuchyne ako mixéry či kávovary, ale tiež smartfóny, nositeľnú elektroniku a mnoho ďalších malých i veľkých domácich spotrebičov či príslušenstva. Vo výhodnej zľave nebudú chýbať ani obľúbené produkty tejto sezóny – záhradná technika a náradie. Všetkým zákazníkom radíme, aby neodkladali svoj nákup na neskôr, pretože tieto zľavy sú naozaj výnimočné. Teraz je ten správny čas, kedy môžu mať dôvod na radosť dvakrát – z ušetrených peňazí a samotného elektra,“ hovorí Sabina Boudová, marketingová riaditeľka značky DATART.

Sabina Boudová, marketingová riaditeľka značky DATART
Foto: DATART


Aj počas EXTRA zliav môžete využiť obľúbené DATART služby

Využite službu CHYTRART a nechajte si poradiť od elektrospecialistov, ktorí spolu s vami nájdu najlepšie riešenie pri výbere akéhokoľvek spotrebiča tak, aby splnil vaše očakávania. Vo všetkých predajniach DATART vám elektrošpecialisti poskytnú zrozumiteľné poradenstvo a odpovedia na všetky otázky, ohľadom vami vybraného elektra či príslušenstva. K službám pre zákazníkov, ktoré poskytuje DATART, patria aj DOPRAVART – doprava spotrebiča až domov k zákazníkovi a vynesenie prakticky kamkoľvek a na ktorékoľvek poschodie spolu s inštaláciou, sprevádzkovaním či demontážou a odvozom starého spotrebiča na ekologickú likvidáciu. Využiť môžete aj RÝCHLART – vyzdvihnutie objednávky z e-shopu do 30 minút v predajni zadarmo.

V DATARTe sa môžete spoľahnúť na vysokú úroveň služieb a širokú ponuku elektrospotrebičov za bezkonkurenčné ceny. Navštívte najbližšiu predajňu DATART alebo kliknite na e-shop a nakupujte v období od 8. do 15. apríla 2024 s EXTRA zľavou ešte výhodnejšie.

Komentáre